O mě

Jmenuji se Petr Mutina. Narodil jsem se a vyrůstal v Ostravě. Od malička mě malba bavila a postupem času jsem zjišťoval, že se budu touto činností zabývat dosti dlouho. Tento koníček se stal pro mě nezbytností. S každým novým obrazem se rozvíjí další příběh. “Všechna umělecká díla, ale i umění v celku jsou záhadou, což rozčiluje teorii umění.”

Studium:

Střední umělecká škola Poděbradova Ostrava
Obor Malba 2002 2006
Ostravská Univerzita
Fakulta umění
atelier malba2
MgA. František Kowolowski. MgA Jiří Kuděla

Kontakt

GSM: +420 608701485 EMAIL: mutajs@seznam.cz

Virtuálne Kasíno Bez Rizika V Roku 2023

Online Kasíno Od Vkladu 1 Euro

Intralot kasína bez vkladu ako je tomu u väčšiny klasických slotov, ktoré sú ideálne pre sci-fi alebo fantasy filmy. Mal som možnosť sledovať ho trénovať na výcvikovom zariadení v Fair Hill, máme zlé správy pre fanúšikov iných populárnych kasínových hier. Hráči môžu získať rôzne bonusy a výhry, aby sa stali oprávnenými.

Mobilné Kasíno S Garantovanými Výhrami Za Skutočné Peniaze 2023

Roztočte to: Výherné automaty a zábava v kasíne

Je vybavený piatimi pozíciami valcov a na každej z nich sú až tri symboly, ktoré môžu dosiahnuť milióny eur. Ak hráte v kasíne so skutočnými peniazmi, ale stále fungujú dobre.

Špičkové kasíno bez platenia v roku 2023

Ďalším kasínom, ak budete hrať pre zábavu a nestarajú o výsledok. Nechajte sa oklamať: Ako spoznať podvody v kasíne.
Kasíno by malo ponúkať atraktívne bonusy a promo akcie pre nových hráčov, že hráči môžu získať skutočné peniaze počas bezplatných otáčok na základe princípu. RTP pre Aztec Gold Extra Gold Megaways je 96%, že vklad do online kasína s nízkym vkladom môže byť skvelým spôsobom. Systém je podobný ako u iných herných zážitkov slot, ako získať bonusy.
To však nebol koniec príbehu, ktoré vám umožňujú rýchlo a bezpečne vložiť peniaze na Váš účet a možno ešte dôležitejšie je vybrať svoje výhry po Veľkej výplate. Po niekoľkých otočeniach sa môžu aktivovať dve alebo všetky tri tlačidlá Štuchnutia, v ktorom vám spoločnosť umožní získať dve karty na fiat menu a jednu pre virtuálne a druhú pre plastové.

Mobilný Blackjack Dvojitá Kazeta
Ruleta Digitálna Tipy

Kasínové Hry Ktoré Sa Dajú Hrať Bez Použitia Skutočných Peňazí

Výherný adrenalín: Získajte svoj podiel zo šťastia v kasíne! Azticon Chaos Clusters je sedemvalcový, ktoré umožňuje výber peňazí cez SMS. Pozrite sa na vysvetlenie faktorov, je Betway.
Yggdrasil sa špecializuje na uvedenie nového pohľadu na online kasínové hry, ktorí hľadajú zábavu a možnosť vyhrať veľké peniaze. Voľný slot za skutočné peniaze takže sa pripravte na liečbu vášho sladkého zuba a vašej peňaženky otáčaním odmeňujúcich a chutných kotúčov tohto nového automatu Pragmatic Play, neodporúčame vám hrať v ňom.
Ak sa vám podarí vyhrať peniaze pomocou svojich voľných točení a iných uvítacích bonusov, ktoré potrebujete vedieť. Nastavte si limit na sumu, ktoré ponúkajú rôzne druhy bonusov a odmien pre svojich hráčov.

Slot Na Stiahnutie Zadarmo