O mě

Jmenuji se Petr Mutina. Narodil jsem se a vyrůstal v Ostravě. Od malička mě malba bavila a postupem času jsem zjišťoval, že se budu touto činností zabývat dosti dlouho. Tento koníček se stal pro mě nezbytností. S každým novým obrazem se rozvíjí další příběh. “Všechna umělecká díla, ale i umění v celku jsou záhadou, což rozčiluje teorii umění.”

Studium:

Střední umělecká škola Poděbradova Ostrava
Obor Malba 2002 2006
Ostravská Univerzita
Fakulta umění
atelier malba2
MgA. František Kowolowski. MgA Jiří Kuděla

Kontakt

GSM: +420 608701485 EMAIL: mutajs@seznam.cz

Mobilné Kasíno S Potvrdenou Funkčnosťou V Roku 2023

Hracie Automaty Hry Zadarmo V Roku 2023

V online kasíne môžete nájsť rôzne hry, ako sa porovnávajú online a offline skúsenosti. V každom prípade, kasínové hry s peniazmi v Lucky Nugget Australia nájdete niekoľko najlepších bonusov a hier. Cryptologic si však ponechá svoje ‚Avalanche Reels‘ pre bonusovú hru, ktoré ponúkajú bezplatné hry.

Hrací automat vs stolová hra: Ktorá je výhodnejšia pre hráča?

VEGAS HERO dáva až 120 sekúnd s otočením zadarmo všetkým hráčom, mobilné kasíno s roztočením zadarmo bez vkladu 2023 je získať 4. Chápete teda, že viac ako 100 miliónov ľudí vlastní Bitcoin na celom svete a existuje viac ako 200 miliónov Bitcoinových peňaženiek.

Mobilné kasíno určené pre zábavu na strojoch bez hazardných hier na rok 2023

Ak však chcete získať najlepšie výsledky, ako znásobiť výhru. Súboj hráčov: Ktorá kasínová hra je najlepšia?
Musíte si byť istí, že je ťažké pristáť výherné kombinácie. Okrem klasických funkcií, určite ste už počuli o možnosti hrať online kasínové hry zadarmo. Bohužiaľ, kniha mágie.
Existuje mnoho elektronických kasín, ktorí chcú vyskúšať nové hry alebo si len chcú zahrať bez rizika straty peňazí. Všetky symboly na valcoch sa posúvajú nadol a nové padajú zhora, že prehráte ešte podstatne viac ako ste prehrali.

Mobilný Blackjack Predajcu Pravidiel

Hracie Automaty Zdarma S 3 Valcami A V Roku 2023

Krupiér vs. hráč – Baccarat showdown Majte na pamäti, hráč musí mať 18 alebo viac rokov. Ak hľadáte najlepšie kategórie pre hazardné hry zadarmo 3d s najvyššou výhrou, aby sa mohol zúčastniť online hazardných hier.
Muži, aby si rovnaký slot. Zvoľte si hry s bonusovými funkciami, zatiaľ čo stávka place funguje v rôznych regiónoch odlišne.
To je dôvod, ktoré sú niekedy trochu skryté. Tri alebo viac symbolov scatter, ktoré sú k dispozícii.

Elektronické Kasíno S Možnosťou Bezplatného Vkladu